Η Εταιρεία

Η εταιρεία L-Praxis με έδρα τη Θεσσαλονίκη ειδικεύεται στην προώθηση καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα για βραχυχρόνια, τουριστική μίσθωση σε επισκέπτες κυρίως από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα.

Επίσης αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε την αγορά, πώληση και ενοικίαση ακινήτων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Με το μηχανισμό online κρατήσεων που ενσωματώσαμε, επιτρέπει στους επισκέπτες της σελίδας, να κάνουν αναζήτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες, περιοχές και προϋπολογισμό ώστε να βρίσκουν τα καταλύματα που τους εξυπηρετούν καλύτερα και να μπορούν να κάνουν την κράτηση τους. Δίνουμε την αίσθηση στον επισκέπτη της, ότι βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος για να κλείσει το κατάλυμα των διακοπών του ή για να αποκτήσει την εξοχική του κατοικία.

Με ισχυρή πρόσβαση στην αγορά της Ρωσίας και άλλων χωρών του εξωτερικού, μπορούμε να σας παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών για την προώθηση του ακινήτου σας εκτός και εντός της Ελλάδας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας.

 

 

Οι συνεργάτες μας

L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate

Διεύθυνση:
Ν.Παρασκευά 47
τ.κ. 56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:
2310 634756

Email:
info{ta}l-praxis{tod}gr

Χάρτης της έδρας μας