Βίλα, Ενοικιαζόμενο, ΣάνηΣάνη Κασσάνδρα, Βίλα, Κοιμούνται έως 6 άτομα, από 220€/ημέραID: L-446

u_owners/L-288/L-681.jpg

ID: L-446Σάνη Κασσάνδρα, Βίλα, Κοιμούνται έως 6 άτομα, από 220€/ημέρα

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
L-446
Αριθμός αδείας
00001082550
Όνομα καταλύματος
Περιοχή
Κασσάνδρα
Υπο-περιοχή
Σάνη
Τύπος ακινήτου
Βίλα
Τιμή
από 220€/ημέρα
Κοιμούνται
έως 6 άτομα
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνια
1
Wc
Όροφος
Ισογειο

Περιγραφή

Σάνη, Βίλα, Κοιμούνται έως 6 άτομα, από 220€/ημέρα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑ
Καλώς ήρθατε στην πολύ ιδιαίτερη παραθαλάσσια βίλα σας! Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, αυτή η εκπληκτική βίλα πισίνας είναι ένα υπέροχο σπίτι διακοπών τόσο για ρομαντικές αποδράσεις όσο και για μικρές οικογένειες. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγετε από όλα, από τα θέρετρα μυστικών cookies πλήθους. Η Σάνη Βίλα είναι το δικό σας κρησφύγετο στην Ελλάδα!

Το SaniVillas βρίσκεται στη Χαλκιδική, σε οικόπεδο 1000 εκατοστών, στο δάσος σε ένα όμορφο μέρος που ονομάζεται "Sani"
Η βίλα είναι σε δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει 4-6 άτομα. Φτιαγμένο όμορφα, αποτελούμενο από ξύλινα και πέτρινα στοιχεία, με κλασικό στυλ. Το ισόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα σκεύη που μπορεί να χρειαστείτε.
Επιπλέον, στο ισόγειο υπάρχει το "κύριο υπνοδωμάτιο" με θέα στον κήπο όπου μπορείτε να βρείτε ένα διπλό κρεβάτι και μια μεγάλη ντουλάπα. Επίσης υπάρχει το μπάνιο.
Στον επάνω όροφο υπάρχει το "μικρό υπνοδωμάτιο" που αποτελείται από δύο μονόκλινα και μικρότερο ντουλάπι.

Έξω από τη βίλα, υπάρχει μια μεγάλη βεράντα και ο όμορφος κήπος, γεμάτος χόρτο, φυτά και λουλούδια, που είναι το ιδανικό μέρος για πάρτι μπάρμπεκιου ή χαλαρώστε κάτω από τη σκιά των ψηλών πεύκων ...
Μια άλλη, αυτή η βίλα παρέχει, την "μεγάλη πισίνα".

Η πισίνα είναι κοινή -χρησιμοποιείται από κάποιες άλλες οικογένειες και χωρίζεται σε δύο, η μεγάλη όπου οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν κολύμπι ή να ασκήσουν κατάδυση και το μικρό που είναι κατάλληλο για παιδιά ... Μεταξύ των όμορφων φυτών και των δέντρων, είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύστε μια χαλαρωτική βουτιά.
Τώρα, αν θέλετε να πάτε στην παραλία, εκτός από το γεμάτο στο Sani beach club ή το Sani Beach Hotel, υπάρχει μια ιδιωτική παραλία στη διάθεσή σας 300 μέτρα μακριά.

Η περιοχή Σάνη είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα της Ελλάδας. Είναι περίπου 80 χλμ. Από τη Θεσσαλονίκη και 20 χλμ. Από την Καλλιθέα, ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για ψώνια. Η περιοχή Sani αποτελείται από το λιμάνι της μαρίνας, όπου μπορείτε να έχετε ιδιωτική πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης. Εκεί μπορείτε να βρείτε ποικιλία από διάσημες 'Ελληνικές ταβέρνες' για να δοκιμάσετε τις καλύτερες λιχουδιές που προσφέρει η Ελλάδα με θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μια ωραία βόλτα στα ιστιοπλοϊκά, να απολαύσετε μια ταινία στο καλοκαιρινό σινεμά ή να κάνετε ψώνια, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και αργότερα να φρενάρετε σε ένα από τα πολλά καφέ. Όταν πέφτει η νύχτα, η καλύτερη επιλογή είναι να γευματίσετε ένα beach party. Μπορείτε να βρείτε ένα στο sani beach club, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ και να απολαύσετε το κρυστάλλινο νερό και την αμμώδη παραλία. Η παραλία Σάνη διαθέτει μερικά από τα καθαρότερα και πιο ζεστά νερά της Χαλκιδικής. Κάθε χρόνο απονέμεται από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Η τιμή της βίλας κυμαίνεται από 190 έως 230 €/ημέρα ανάλογα την τουριστική περίοδο.


Χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Τζάκι Κήπος Φωτεινό Πρόσφατα βαμμένο Διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι Μεγάλος Κήπος Επιπλωμένο Παραλία 300 Είδος δρόμου Άσφαλτος Δάπεδα Πέτρα Θέα Σε βουνό Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Αποστάσεις

Αγορά: 2000 μΚέντρο Υγείας: 22 χλμΘάλασσα: 400 μΝοσοκομείο Πολυγύρου: 50 χλμΑεροδρόμιο: 80 χλμ

Παροχές

Πισίνα Μπάρμπεκιου Σεντόνια-Πετσέτες Καταψύκτης Wi-Fi internet Φούρνο μικροκυμάτων Αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Κλιματισμό Ξαπλώστρες Έπιπλα κήπου Στεγνωτήρας μαλλιών Πλυντήριο ρούχων TV Δορυφορική τηλεόραση

Πληροφορίες Κράτησης

Επιπλέον Χρεώσεις/Έκπτώσεις

Επιπλέον επισκέπτες € 0,00Η παραπάνω τιμή είναι για μέγιστο αριθμό 6 ατόμωνΓια κρατήσεις πάνω από 30 ημέρες η έκπτωση είναι: 15%

Πολιτικές

Ελάχιστη διαμονή 14 διανυκτερεύσειςCheck-in από τις 23:59 Check-out μέχρι τις 01:00Δυνατότητα φιλοξενίας έως 6 άτομαΗ ακύρωση κράτησης μέχρι 30 ημέρες πριν την άφιξη δε χρεώνεταιΗ ακύρωση κράτησης μέχρι 20 ημέρες πριν την άφιξη χρεώνεται με ποσό 50% της προκαταβολήςΗ ακύρωση κράτησης σε λιγότερο από 20 ημέρες πριν την άφιξη χρεώνεται με το ποσό της προκαταβολήςΠροκαταβολή: 50%



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

- Στις τιμές ενοικίασης περιλαμβάνεται πλήρης εξοπλισμός μπάνιου. (Μία ρύθμιση πετσετών, σαμπουάν μπάνιου, στεγνωτήρα μαλλιών, χαρτί υγείας, σαπούνι, πλυντήριο, σαπούνι πλυντηρίου).

- Στις ενοικιαζόμενες τιμές περιλαμβάνεται πλήρης εξοπλισμός κουζίνας. (ψυγείο, φούρνος με 4 εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, τοστιέρα, μίξερ, πλήρη μαγειρικά σκεύη).

- Στις τιμές ενοικίασης συμπεριλαμβάνεται πλήρως εξοπλισμένο υπνοδωμάτιο. (Μονόκλιτη ρύθμιση σεντονιών, μαξιλάρια, κουβέρτες, σίδερο & σανίδα). - Εξοπλισμός για μωρά (κρεβάτι, καρέκλα φαγητού).
  
- Στις τιμές ενοικίασης συμπεριλαμβάνονται τα τέλη των εγκαταστάσεων. (λογαριασμοί ηλεκτρικού και νερού).
- (Υπάρχει Wi-Fi /// Υπάρχει δορυφορική τηλεόραση /// κάθε υπνοδωμάτιο και καθιστικό είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό).


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
- (Καθαρισμός του σπιτιού και πλύσιμο των πετσετών & φύλλων μία φορά την εβδομάδα είναι διαθέσιμη, με επιπλέον χρέωση).

Χάρτης ακινήτου

Θέλετε να κάνετε κράτηση;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 634756
6944 273930

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Βλάχος Παναγιώτης

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΒλάχος Παναγιώτης

Τ: 2310 634756
Κ: 6944273930
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Zhanna Oskolkova

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςZhanna Oskolkova

Τ: 2310 634756
Κ: +306944779215

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Θέλετε να κάνετε κράτηση;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.