λίσταεπόμενο ακίνητο

Μονοκατοικία, Ακτή ΕλιάςΑκτή Ελιάς Σιθωνία, Μονοκατοικία προς Ενοικίαση , ID: L-2278

img/nophotoL.png

ID: L-2278Ακτή Ελιάς Σιθωνία, Μονοκατοικία προς Ενοικίαση ,

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
L-2278
Περιοχή
Σιθωνία
Υπο-περιοχή
Ακτή Ελιάς
Τύπος ακινήτου
Μονοκατοικία
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
Τιμή
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Ακτή Ελιάς, Μονοκατοικία προς Ενοικίαση ,

Το EliaHouse βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο συγκρότημα ανεξάρτητων ιδιωτικών κατοικιών. Το Eliahouse προσφέρει υπέροχη θέα στο Αιγαίο και απέχει μόλις 300 μ. Από την πιο δημοφιλής κρυστάλλινη παραλία. Είναι 105 τ.μ. χωρισμένο σε τρία επίπεδα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 ενήλικες και 3 βρεφικές κούνιες. Υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο. Δύο μπάνια με ντους και WC επισκεπτών.
Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη δυνατότητα να φτάσουν στην παραλία μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από το ιδιωτικό μονοπάτι του συγκροτήματος. Το σπίτι και όλη η περιοχή είναι ιδανικό για οικογένειες, καθώς και για ανθρώπους που αναζητούν ήρεμες και ήρεμες μέρες δίπλα στη θάλασσα και τη φύση, μακριά από τα θορυβώδη πλήθη και τα beach bar ..
Το σπίτι και όλη η γύρω περιοχή είναι απλά και αυθεντικά, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι άνθρωποι στις διακοπές. σύγχρονα ευρύχωρα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα για τους ανθρώπους να ξεκουραστούν και να τρώνε μέσα ή έξω στη βεράντα. Υπάρχει ιδιωτικός εξωτερικός χώρος και όμορφος κήπος, όπου μπορείτε να δειπνήσετε, να κάνετε μπάρμπεκιου, ακόμα και να κάνετε ηλιοθεραπεία.
Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και διακοσμημένα με προσοχή. Στο πρώτο επίπεδο, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα με ένα διπλό κρεβάτι και το δεύτερο με δύο μονά κρεβάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο με ντους. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση στον ιδιωτικό κήπο. Στο μεσαίο επίπεδο, όπου βρίσκεται η κύρια είσοδος, υπάρχει ένα μοντέρνο καθιστικό με ανοιχτό χώρο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και wc. Εξωτερική τραπεζαρία και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου διευθετούνται άνετα σε αυτό το επίπεδο. Η άμεση πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης και στην αυλή είναι διαθέσιμη από αυτό το επίπεδο. Στο τρίτο επίπεδο υπάρχει υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, μεγάλο ντουλάπι, ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα.
Όλοι οι χώροι της βίλας προετοιμάζονται με προσωπική φροντίδα και με σεβασμό προς τις ανάγκες και την άνεση των κατοίκων.
Η πρόσβαση στη θάλασσα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι εύκολη, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων με τα πόδια, στο μαγιό σας. Η παραλία είναι αμμώδης και ονομάζεται παραλία ΕΛΙΑ, δεν είναι οργανωμένη και δυο ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι διαθέσιμες από εμάς στη χρήση σας και στις δύο επιλογές. Το ηλιοβασίλεμα δίπλα στη θάλασσα είναι ειδυλλιακό εδώ .. Οι πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας βρίσκονται ακριβώς στα πόδια σας.
Ακριβώς δίπλα στο συγκρότημα υπάρχει ένα minimarket όπου μπορείτε να αγοράσετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Θα βρείτε επίσης παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια.
Το σπίτι απέχει μόλις 10χλμ. Από τα ζωντανά χωριά της Νικήτης (10χλμ.) Και τον Νέο Μαρμαρά (10χλμ.). Στο δρόμο σας προς τα χωριά υπάρχουν πολλά παραλιακά μπαρ και εστιατόρια.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης απέχει 110χλμ. Και το αεροδρόμιο της Μακεδονίας μόλις 90χλμ., Περίπου μία ώρα οδήγησης.
Ο τελικός καθαρισμός συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Έξτρα καθαρισμός μπορεί να προσφερθεί κατόπιν αιτήματος και κοστίζει 50 ευρώ την ημέρα.
Wifi internet παρέχεται δωρεάν. Ιδιωτικό πάρκινγκ διαθέσιμο δωρεάν
Παρέχονται κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, (οι beachtowels είναι ευθύνη του επισκέπτη). Σεσουάρ μαλλιών παρέχεται.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα σκεύη και μαχαιροπίρουνα (μηχανή καφέ, πετσέτες πιάτων και τραπεζομάντιλο). Παρέχονται πλυντήριο ρούχων και πλυντήριο πιάτων.
Καταλληλότητα: Οικογένειες, Ζευγάρια μη καπνιστών
Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα.
Εάν ζητηθεί, παρέχεται παιδική κούνια / παιδικό κρεβάτι.
ΥΠΟΔΕΙΞΗ:
Ένας ήσυχος τοπικός δρόμος κοντά στην ιδιοκτησία δίπλα στη θάλασσα, είναι ιδανικό για πρωινό τζόκινγκ ή ρομαντικό βράδυ για να απολαύσετε ένα ζωντανό ηλιοβασίλεμα δίπλα στη θάλασσα

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 634756
6944 273930

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Βλάχος Παναγιώτης

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΒλάχος Παναγιώτης

Τ: 2310 634756
Κ: 6944273930
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Zhanna Oskolkova

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςZhanna Oskolkova

Τ: 2310 634756
Κ: +306944779215

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.